HONDENMAGNEETMASSAGE 

Met hondenmagneetmassage kan ik veel voor uw dier betekenen. Door het masseren en strijken met de magneet kan pijn verminderen of zelfs verdwijnen, maar ook wordt het dier rustiger en vermindert zijn stress-niveau. Het dier gaat beter in zijn vel zitten en dit zult u al snel merken. 

Ik masseer met de magneten van Energetix. Een gerenomeerd merk van sieraden, maar ook op het gebied van wellness, massage en gezondheid. In de afbeelding hiernaast ziet u de "Magnetpebble".  Waarmee ik uw dier zal masseren om hem te laten ontspannen en pijn te laten verminderen of in sommige gevallen zelfs te laten verdwijnen. Het dier zal minder stress en spanning ervaren.

Met welke klachten/problemen kunt u met uw hond bij mij terecht?

 • stress
 • spanning
 • onrust
 • angst
 • slecht eten
 • diarree en/of verstopping
 • pijn
 • veel blaffen
 • onrustig heen en weer lopen
 • herplaatser
 • vuurwerkangst
 • etc.

Hoe werkt het?

Magneetwerking is berust op het principe dat magneten werken op celniveau en door het magnetisch veld dat zij maken, worden de rode bloedlichaampjes (geheel pijnloos) opgeladen met meer energie. De met meer energie opgeladen rode bloedlichaampjes nemen meer en beter zuurstof en voedingsstoffen op en voeren afvalstoffen efficiënter af. Hierdoor zal het lichaam zich beter herstellen en het genezen normaliseren en soms zelfs versnellen. Hiermee gaat gepaard dat magneten het lichaam van dier en mens weer in balans brengt (fysiek, psychisch en energetisch) en men meer rust en ontspanning ervaren. Het werkt op spieren, hormonen en energiebanen. Het dier zal zich snel lekker in zijn vel voelen. En dieren liegen er niet om!

De dieren kunnen na de behandeling een magneet bij zich gaan dragen. Dit kan bijv. aan de halsband of onder zijn kleed/dekentje/mand, maar denk bijv. ook aan het dragen van het magneethart (sterkste magneet) aan een medical-shirt (bij gestresste of gespannen dieren) of onder een zwachtel bij pijn/artrose/verwonding, zodat deze op de juiste plaats kan blijven. Ook is er een magneet die in de waterbak gelegd kan worden. Door het dagelijks dragen van de magneet kan de behandeling worden voortgezet, zonder al te hoge kosten te moeten blijven maken. Hierin adviseer ik u graag en we kunnen samen bespreken wat voor u en uw dier het handigst is. Kijk voor de magneten voor dieren op www.livforyou.energetix.tv

De magneet geneest niet, en haalt de oorzaak niet weg! Maar het zorgt ervoor dat er meer zuurstof naar de eventueel aangedane plaats getransporteerd word door het bloed waar ijzer in zit. Bij de magneet komen de rode bloedcellen los van elkaar en kan op die manier meer afvalstoffen afvoeren. Het belangrijkste effect is dat de magneet pijnstillend kan werken en het dier rust en ontspanning geeft.

 

Waar vindt de behandeling plaats? De hondenmagneetmassage vindt bij u thuis plaats. Zodat de hond in zijn eigen vertrouwde omgeving is. Dit vermindert de kans op stress en spanning voor de hond en mocht de hond het als niet prettig ervaren of moeten wennen, kan hij rustig zijn eigen plekje opzoeken.

 

Een consult hondenmagneetmassage kost: €45 euro incl. persoonlijk advies.

Reiskosten: Buiten de Hoeksche Waard reken ik €0,19 per km v.v. 

Maak een Gratis Website met JouwWeb